Fester og aktiviteter

Når du bor sammen med 390 andre unge mennesker, er der altid noget at tage sig til, hvad enten du er til sport og motion, brætspil og hygge eller fest og farver.

“Jeg oplever at man møder hinanden mere og mere på tværs af køkkenerne. Der er rigtig mange arrangementer, der lægger op til vi skal lære hinanden at kende – caféaftener, videoaftener, spontan-sports-gruppen, sportsdag, store fester for alle og mindre fester kun for Tietgenbeboere. Det er fedt med et netværk på tværs af køkkenerne.” Ane, beboer

Aktiviteter

Tietgenkollegiet har altid en række aktivitetsgrupper, der arbejder på at koordinere forskellige interesser blandt beboerne. Aktivitetsgrupperne tæller bl.a. en række sportssammenslutninger, herunder en løbeklub og selvfølgelig kollegiets fodboldhold, C.F. Tietgen, der forsvarer Tietgens ære i kollegieligaen. Det øvrige aktivitetsudbud svinger alt efter, om der er nogen, der tager initiativ til at starte noget op.

Caféen

Igennem en årrække har kollegiet haft en ugentlig caféaften i festsalen, der dækkes op med små hyggelige borde og levende lys. Caféens frivilige bager kage og serverer the og kaffe og andre lækkerier. Nogle gange sættes stemningen af et live musikindslag, mens der andre gange er mulighed for at høre inspirerende oplæg fra offentlige personligheder – tidligere oplægsholdere tæller bl.a. politikeren Margrethe Vestager, tv-værten Felix, kokken Henrik Boserup og daværende general direktør for DR, Kenneth Plummer.

Fester

Semesterstartsfest, sommerfest, oktoberfest, nytårsfest, fødselsdagsfest! Tietgenkollegiet har årligt en række større kollegiefester, der arrangeres og afvikles af kollegiets Barudvalg. Festerne er en oplagt lejlighed til at at mødes med de øvrige kollegianere over en øl og en dans i kollegiets festsal.