Ansøg og bliv beboer

Vil du være en del af et sprudlende kollegieliv i fantastiske arkitektoniske rammer, så er Tietgenkollegiet et oplagt valg. Før du sender en ansøgning af sted, er der imidlertid en række forhold, som du skal sætte dig ind i. Bl.a. kan du med fordel læse om de forskellige boligtyper, fællesskabet som du bliver en del af såvel som de formelle og praktiske forhold i forbindelse med ansøgningsproceduren.

Find information om værelser og lejemål

I sektionen Bygningen og tankerne bag kan du læse mere om værelserne, køkkenerne og de mange fællesfaciliteter, du som beboer får adgang til. Du vil her kunne danne dig et indtryk af boligernes udformning og faciliteter. Efterfølgende kan du få et overblik over, hvad det koster at bo på kollegiet på oversigten over lejemål og priser.

Vil du være en del af fællesskabet?

At bo på Tietgenkollegiet er at være en del af et fællesskab, og vi vægter det særdeles højt, at du som beboer ønsker at tage del i dette fællesskab. Måske har du allerede besøgt kollegiet, men uanset hvad opfordrer vi dig til at kigge i sektionen Livet på kollegiet, hvor du kan få indblik i, hvordan det er at bo på Tietgenkollegiet.

Hvordan og hvornår kan du ansøge?

Hvis du er nået frem til, at livet på Tietgenkollegiet er noget for dig, skal du undersøge, om du opfylder de krav, som vi stiller til ansøgere. Derefter er du klar til at tage fat i ansøgningsformularen.

Bemærk, at et vi kun modtager ansøgninger om optagelse til kollegieværelse 4 gange om året.
Perioderne kan ses nedenfor, og vi skal understrege, at perioderne skal overholdes.
Modtages ansøgningen uden for en af de 4 nævnte perioder vil denne ikke blive registreret.

Ansøgningsperioder i 2024 – Ansøgning sker elektronisk
Grundet omfattende renoveringsarbejder er ansøgningsperioden i februar annulleret.

Hvor lang tid går der, fra du har ansøgt til, at du kan få et værelse?

Hvis din ansøgning overholder de formelle krav, og hvis din ansøgning bliver positivt bedømt under udvælgelsesprocessen, vil du blive optaget på kollegiets venteliste. Vi bestræber os på, at tilbyde en bolig indenfor 3-6 måneder. I enkelte tilfælde kan der dog gå lidt længere tid.

En velment bemærkning til ivrige forældre

Vi får mange henvendelser fra forældre, der ønsker at få optaget deres børn på kollegiet. I er selvfølgelig meget velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål, men vi opfordrer jer til at lade de unge mennesker selv stå i spidsen for deres egen ansøgningsproces. For at blive optaget er det nemlig vigtigt, at man er motiveret til at blive en del af Tietgenkollegiet, og hvis man er det, kan man også selv håndtere at ansøge.