Sådan bor vi

Når man endnu ikke er flyttet ind på Tietgenkollegiet, er man som regel meget nysgerrig efter at vide mere om de værelser, som man måske kan få lov at flytte ind i. Hvor kan min seng stå? Mon min sofa passer ind? Hvordan får jeg skabt et hyggeligt hjem? Måske kan du få et indtryk på denne side, hvor en række beboere har stillet deres værelser til rådighed for fotografen.

“Det er helt fantastisk at have et sted, hvor der er plads til at være sig selv, men der samtidig aldrig er mere end 10 skridt ud til ens kollegiefamilie. Fra mit værelse har jeg udsigt ud over kanalerne og græsarealet, og her føler jeg, at jeg kan fordybe mig, hvis jeg har brug for det – selvom det dog er sjældent.” Helene, beboer

Værelser med kant

Tietgenkollegiets værelser er ikke som så mange andre kollegieværelser. Her er ingen hvide vægge (man må ikke male dem) eller lige hjørner. Men som du kan se på billederne, behøver dette ikke være en forhindring – tværtimod.

Plads til at være sig selv

Selv om Tietgenkollegiet vægter fællesskabet højt, er det også helt centralt, at der er plads til at være sig selv. Hvis man har brug for at være alene, er der altid mulighed for at trække sig tilbage på værelset, men som beboerne selv siger, plejer der som regel ikke at gå lang tid, førend man atter får lyst til at åbne døren ud til køkkenet, så man kan høre, hvad der foregår.