Tietgen Festival

har følgende tekst:

D. 3 og 4 maj 2019 åbner vi igen op for den årlige Tietgen Festival, og inviterer beboere, naboer og venner indenfor til en weekend med musik, kulturel nysgerrighed og sjove aktiviteter.

I løbet af disse to dage vil Tietgenkollegiet blive omdannet til en arena af kreative indslag som beboerne på kollegiet sammen har arbejdet hårdt for at få stablet på benene, så venner og naboer alle kan få en fantastisk opevelse!

I år vil festivalen igen åbne dørene for store såvel som upcoming live acts på den store cirkelscene, foruden aktiviteter som gin-tonic yoga hvor din smidighed vil blive sat på prøve imens du får lov at læske dig med en kold G&T.

Kollegiets arkitektur bliver sat i spil på helt nye måder, når et 360 graders laserlysshow vækker bygningen til live under nattens koncerter, som i øvrigt kan opleves fra såvel grundplan som fællesrum og køkkener oppe i højden.

De mange kunstnere og indslag annonceres løbende på sociale medier og vores hjemmeside – Følg med på Facebook og Instagram, og vores hjemmeside.

Tietgen Festival 2019 er for alle kollegiets beboere, venner og naboer, og billetter kan købes gennem beboerne.