Tietgen Festival

Tietgen Festival løber i år som følger af coronadubruddet først af stablen i sensommeren, den 4. og 5. september 2020. Beboere, naboer og venner inviteres som altid indenfor til en weekend med musik, kulturel nysgerrighed og sjove aktiviteter.

I løbet af disse to dage vil Tietgenkollegiet blive omdannet til en arena af kreative indslag, som beboerne på kollegiet sammen har arbejdet hårdt for at få stablet på benene, så venner og naboer kan få en fantastisk oplevelse!

I år vil festivalen igen åbne dørene for store såvel som upcoming live acts på den store cirkelscene, foruden sjove og kreative aktiviteter for børn såvel som voksne.

Kollegiets arkitektur bliver sat i spil på helt nye måder, når et 360 graders laserlysshow vækker bygningen til live under nattens koncerter, som i øvrigt kan opleves fra såvel grundplan som fællesrum og køkkener oppe i højden.

De mange kunstnere og indslag annonceres løbende på sociale medier og vores hjemmeside – følg med på Facebook og Instagram, og vores hjemmeside.

Tietgen Festival 2020 er for alle kollegiets beboere, venner og naboer, og billetter kan købes gennem alle kollegiets beboere.