Besøg kollegiet

På baggrund af Tietgenkollegiets unikke arkitektur og den store opmærksomhed, som bygningen har fået i medierne, får vi mange henvendelser fra folk, som ønsker at se nærmere på kollegiet. Du er meget velkommen til at besøge kollegiet, enten på egen hånd, hvor du kan se kollegiet udefra, eller gennem de officielle rundvisninger, hvor du kan komme med indenfor.

Se kollegiet udefra

Alle er selvfølgelig velkomne til at se nærmere på kollegiet udefra. Kollegiets indre gård er åben i dagtimerne (fra kl. 6.00-18.00). Vi anmoder dog om, at besøgende respekterer både bygningen og det forhold, at der er folk, der bor her. Derfor er det ikke tilladt at bevæge sig ind på de indendørs arealer.

Book en rundvisning

Hvis du ønsker at komme helt tæt på Tietgenkollegiet og få et indblik i arkitekturen og kollegianernes dagligdag, kan du booke en rundvisning.

Offentlige transportmuligheder

Kollegiet ligger kun få minutters gang fra de to metrostationer Islands Brygge og DR-Byen. Begge stationer ligger på M1-linjen, der går fra Vanløse til Vestamager. Alternativt har buslinjerne 12, 33, 34, 77, 78 og 96N flere stoppesteder på Njalsgade og Amager Boulevard tæt på kollegiet.

Parkeringsforhold

Hvis du kommer i bil, kan du benytte dig af en af kollegiets tre parkeringspladser, eller de pladser der er på Rued Langgaards Vej. Bemærk, at det er nødvendigt at stille p-skiven, og at du maks. må holde parkeret i 2 timer.