Tour de Tietgen – en ny tradition!

Udgivet d. af Viktor Grønne

Den 11. august 2012 startede en ny tradition på Tietgen: Tour de Tietgen! Kort sagt en kombination af to af de bedste fester man kommer til at opleve i sit liv; studenterkørsel og Tour des Cousine. Ideen opstod i det lille historiesamlerudvalg, men alle beboere var med på ideen, og hurtigt stod det klart, at en af årets største sociale sammenkomster på Tietgen nok skulle blive til noget.

For de som ikke kender Tour des Cousine, er det en gammel kollegietradition, som går ud på at en række køkkener besøger hinanden, og at hvert køkken har en lille leg samt forfriskninger. Til Tour de Tietgen 2012 var der 24 tilmeldte køkkener ud af 30, og nogle af de resterende, havde endda lagt sig sammen med nabokøkkener, for stadig at være repræsenteret.

Touren startede kl. 11:00 på køkken 10.1, som i dagens anledning havde pyntet op i bedste OL-stil og bød på energidrikke, samt en konkurrence i hvem der kunne lave det største OL-logo ud af de deltagende personers tøj. Herefter bevægede Touren sig op igennem Tietgen, en etage ad gangen, og med fællesaktiviter i cirklen mellem etagerne. Deltagerne kom både forbi en plejehjemsfødselsdag, fire OL-temaer, skovtur, svenskerfest, Joe & The Juice, Julemandens værksted og mange, mange flere! Julemandens værksted, resulterede i at hele Tietgen næste morgen var dækket ind i små flamingokugler.

I løbet af dagen kom der flere folk til, mens andre faldt fra, men fælles for det hele var, at alle havde højt humør, og at vi altid fik fyldt køkkenerne helt op. Det sidste køkken blev rundet omkring kl. 19, hvorefter festsalen åbnede kl. 20. Der var enkelte stærke personer, som formåede at holde festen kørende til kl. 5  næste morgen.

Alt i alt var Tour de Tietgen en kæmpe succes, og mange nye mennesker lærte hinanden at kende på kryds og tværs af kollegiet. Det er helt sikkert en tradition som er kommet for at blive, og næste år bliver Touren endnu bedre! Ude til højre kan du bladre igennem en række billeder fra dagen.