Imponerende sæsonåbning af C.F.Tietgen

Udgivet d. af Helene Scott-Fordsmand

Tietgen var i dagens anledning draget til Herlev for at duellere mod Hjortespringskollegiet. Allerede før kampen var der drama, da Tietgens spillerbus blev lettere forsinket pga. den store fanskare, som ventede dem. Kampen blev derfor lettere forsinket, hvilket betød, at Tietgens spillere måtte gå på banen, foran imponerende 50 Hjortesprings tilhængere, uden opvarmning.

Dette bemærkede man dog ikke. Tietgen var velspillende fra start, og det nye centerforsvar med Alexander Amundsen og Viktor Grønne viste fra start hvem der bestemte. Hjortespring havde let ved at falde til jorden, og var generelt fysisk underlegne i forhold til Tietgen.

Første halvleg var en sand magtdemonstration fra Tietgens side. Tietgen kom frem til flere store chancer, både gennem indlæg fra fløjene, men også gennem mange gode træk op gennem midten. Desværre formåede Tietgen ikke at omsætte chancerne til mål, hvilket dog ikke havde den store betydning, da Tietgens målmand, Cornelius Madsen, intet havde at lave i målet.

Fra anden halvlegs start viste Tietgen at de ville fortsætte det høje tempo, de havde holdt i første halvleg. Kort efter bolden var givet op, hamrede Tietgens midtbanespiller Morten Hindsø bolden mod mål. Hjortesprings målmand fik hånden på bolden, men Tietgens hurtige Nishanthan Nadarasa var over bolden med det samme, og lagde den flot ind i målet til 1 – 0. Et rigtig flot mål som viser, at Tietgen ikke skal være bange for at hamre bolden mod mål fra distancen.

Kort efter var det Morten Hindsøs tur til selv at score. Efter en bolderobring på midten, og en flot solotur, placerede han bolden i målet til 2 – 0.

Hjortesprings spillere begyndte at virke meget demotiverede, og deres frustrationer over at være bagud kom tydeligt til syne gennem hårde tacklinger og dumme frispark. Alligevel knoklede Tietgens velspillende midtbane videre, og man bør især fremhæve Jacob Motzfeldt, som til stædighed jagtede Hjortesprings spillere og tog bolden fra dem.

Kampens sidste minutter blev præget af et sandt drama. Hjortespring smed alle sine spillere frem i angrebet, i håb om en sen scoring. Det resulterede i mange chancer til Tietgen, hvor især angriberen Toke Røjgaard var tæt på at score, men desværre lige nøjagtig missede bolden med hovedet. Kort efter valgte Hjortesprings målmand at samle bolden op uden for feltet, hvilket selvfølgelig resulterede i et direkte rødt kort. Efterfølgende kom Tietgen ikke til flere chancer, og kampens endelig resultat blev 2 – 0.

Tietgens midtbane og forsvar viste en utrolig styrke gennem kampen, og kan de fortsætte det gode spil, er der ingen tvivl om at Tietgen kommer til at være helt i top af 2. division i år, og forhåbentlig sikre sig direkte oprykning til 1. division.

Tietgens næste kamp er søndag den 13. maj kl. 17:00 i Fælledparken mod Nybrogård, som i sidste sæson var Tietgens nemesis. Alle er velkomne til at komme og støtte holdet i denne spændende kamp!