De første år på Tietgen – fortalt gennem plakater

Udgivet d. af Mads Dreisig-Johansen

Det kan være svært at beskrive alle de ting, der foregår på et kollegium. Og billederne fra fester og andre aktiviteter kan godt blive lidt for interne. Så her er et alternativt forsøg på at illustrere livet på Tietgenkollegiet: gennem et udvalg af de plakater, der ofte pryder kollegiets elevatorer.

Hvad der sker på Tietgenkollegiet, afhænger i høj grad af beboerne. Ofte starter et udvalg eller en aktivitetsgruppe, fordi der er nogle beboere, der beslutter sig for, at der er noget, de gerne vil have på Tietgen. Nogle initiativer forbliver døgnfluer, mens andre vinder indpas også over en længere periode.

I løbet af de første år på Tietgenkollegiet har der været både udklædningsfester, oktoberfester, semesterstartsfester, caféaftener, foredraglivemusik, Lørdagslounge, Tour de France, Guitar Hero-konkurrencer, Super Bowl, Oscar Night og sågar en olympiade, hvor Tietgen dystede mod naboerne fra Bikubenkollegiet. Og så skal man heller ikke glemme, at der for at realisere disse initiativer ofte er en række møder.