Bezzerwizzer-turnering 2013

Udgivet d. af Marie Asperud Sveistrup

En mandag aften i oktober satte jagten ind på at finde de klogeste hoveder på Tietgen. Caféudvalget havde bagt kage til den helt store guldmedalje, brygget kaffe i litervis og købt masser af specialøl, for denne aften skulle der holdes caféaften af den særlige slags: Bezzerwizzer-turnering!

Kollegiets caféudvalg havde længe ønsket sig at holde en quiz-aften af de helt store, der kunne involvere hele kollegiet. Men det begrænsede antal brætspil havde indtil nu indsnævret mulighederne en smule. Derfor var begejstringen også stor, da Bezzerwizzer Nordic var så søde i foråret at donere hele otte brætspil af typen Bezzerwizzer Original til caféudvalget med det formål, at de skulle bruges til en turnering for kollegiet, og forleden skulle arrangementet altså stå.

Aftenen forløb over al forventning. Der var hele 70 deltagere fordelt på 24 hold, som alle håbede på at vinde titlen som Årets Bezzerwizzer-champion.  Fra klokken 20 blev der quizzet på livet løs i kategorier fra arkitektur og teknik til naturvidenskab og musik, og spørgsmål i alle sværhedsgrader som ”Hvad hedder tjenestepigen, som Harlekin er forelsket i?” og ”Hvem blev statsminister i Sverige efter Olof Palme?” fløj gennem luften, da alle otte spil blev taget i brug i den indledende runde, hvor 16 hold skulle elimineres fra konkurrencen.

Stemningen var i top, og det summede af stadig af holdånd og vindermentalitet i kollegiets festlokale, da de otte vinderhold gik videre til semifinalen, runde to. Mange af de ”tabende” hold blev siddende til endnu en spilrunde og et stykke chokoladekage eller to med deres medkollegianere, mens jagten på et vinderhold fortsatte på livet løs. Efter godt 2,5 time var al kage blevet solgt og et vinderne af Tietgenkollegiets Bezzerwizzer-turnering 2013 fundet; Det blev de tre søskende Jeppe, Anna og Astrid Karnøe, som løb af med den flotte titel og præmien, som var et Bezzerwizzer Mini.

På Tietgen holdes der caféaften ca. 1-2 gange om måneden, og caféen er et yndet afbræk i ugen og en oplagt mulighed for en sludder og en kaffe med dem fra nabokøkkenet. Vi glæder os til semesterets kommende caféaftener, som bl.a. byder på spændende temaer som Open Mic, kommunalvalgsdebat og jule-klippe-klistre.